Welkom bij Band and Batterij Service

Band and Battery Service BV (BBS) is specialist op het gebied van horlogebanden en batterijen. Hierdoor hebben we volle aandacht voor uw wensen speciaal in binnen deze productgroepen. BBS is de exclusive verdeler van Piero Magli horlogebanden, Rayovac batterijen en produceren ook horlogebanden in eigen beheer. De combinatie van deze producten en kennis maakt BBS een sterke partner voor ieder type ondernemer.

Distributeurs

Bent u een distributeur of wederverkoper van horlogebanden en/of batterijen dan heeft BBS has een aantrekkelijk voorstel voor u. Naast onze collectie horlogebanden, die een aantrekkelijke volume korting kent, bieden we ook de mogelijkheid om horlogebanden speciaal in opdracht voor u te produceren. Dit is al aantrekkelijk vanaf  200 stuks per maat per kleur. We zijn ook graag bereid u te assisteren bij de distributie van batterijen in Europa of daarbuiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Winkeliers

Naast onze omvangrijke collectie horlogebanden en iedere denkbare horlogebatterij, gaat het bij BBS vooral om SERVICE.

Bel ons met uw vragen of consulteer de web shop om beschikbaarheid te controleren. BBS maakt het verschil door uw omzet inzichtelijk te maken, uw voorraad dienovereenkomstig aan te passen en voor optimale presentatie zorg te dragen. Op deze manier is een maximaal resultaat gewaarborgt. Bovendien plannen we samen met u een periodiek (online) bezoek. Een betere omzet door optimaal voorraad management is bijna overal mogelijk. 

Bestel online en we versturen uw order de volgende dag. Voor orders boven 100 euro berekenen we u geen verzendkosten. Bovendien ontvangt u naast de aantrekkelijke marge ook nog een omzetafhankelijke bonus op het einde van het jaar. Alle informatie over uw orders, backorders en facturen, kunt u na inloggen,  terug vinden in de webs shop.

 

Consumenten

Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Zoekt u een horlogeband voor eigen gebruik maar zit er geen dealer in de buurt, bezoek dan  de web shop.Bepaal eerste de bandbreedte die past aan uw horloge. Dit kunt u zelf opmeten maar staat ook vaak in uw oude band gedrukt. Met deze breedte maat maakt u een eerste selectie in de webshop.   
Wij adviseren u eerst de dealerpagina te bezoeken. Een BBS verkooppunt kan u adviseren over kleur, materiaal en kan de band er ook meteen voor u aanzetten. Bovendien kan een specialist ook andere onderdelen van uw horloge controleren.

Heeft u advies nodig, stuur dan een email naar info@bbs-shop.com 

Wilt u toegang tot onze web shop? Regel het hier ...